2 för 1 på prisbelönat kallbadhus

Karlshamns kallbadhus

Att kallbada är en djupt rotad, nordisk tradition. Karlshamns Kallbadhus har designats för att skapa en ny upplevelse av att kallbada, men dess utformning har också ett annat tydligt syfte; att erbjuda fler människor en möjlighet att njuta av denna klassiska ritual. Arkitekt Sven Gustafsson, White Arkitekter AB. Läs mer om Karlshamns Kallbadhus här.

Uppge koden SIR19 så betalar ni ett inträde för två personer. Erbjudandet gäller under 2019.

Karlshamns Kallbadhus

2 för 1 på Kreativum Science Center

Kreativum Science Center

Att lära sig samtidigt som man har roligt och om man gör det tillsammans med nära och kära blir det dubbelt så kul! Kreativum är ett Science Center för nyfikna i alla åldrar, ett fantastiskt hus fyllt av spännande aktiviteter där kunskap kombineras med glädje. Kreativum är drygt 2 000 kvadratmeter upplevelser med cirka 170 prova-på-stationer. Läs mer om Kreativum här.

Uppge koden SIR19 så går ni två personer till priset av en. Erbjudandet gäller under 2019.

kreativum science center

Rabatterat pris när du arrangerar konferens på Eriksberg

Eriksberg

Tack vare Eriksbergs enskilda och privata läge i Blekinge arkipelag, kan de erbjuda konferenser i mycket lugn och avskild miljö i ett av Europas största inhägnade naturreservat. Här grundar sig all verksamhet i att främja och bevara djur- och naturlivet samt den biologiska mångfalden. Förstklassig service, fantastiska middagar, fullt utrustade konferenslokaler för både mindre och större grupper samt hotell med hög standard. De ordnar även aktiviteter som exempelvis outdoor cooking, walking safari, mörkersafari, cykelsafari. Läs mer om Eriksberg här.

Uppge koden SIR19 så får ni rabatterade priser när du arrangerar din konferens på Eriksberg. Erbjudandet gäller under 2019.

Gratis inträde & 20% i museibutiken

Blekinge museum

På Blekinge museum i Karlskrona ryms fascinerande berättelser och spår från 10,000 års historia. Du kan titta på ”Skatterna från Vång” – spektakulära arkeologiska fynd som guldgubbar och fantasieggande keltiska bronsmasker. Tillsammans med barnen kan du gå på upptäcktsfärd i utställningen om världsarvsstaden Karlskrona. Om du vill uppleva färg och form tittar du på utställningen med glas, måleri och skulptur av Erik Höglund. I museibutiken hittar du lokalt mathantverk, presenter made in Blekinge och leksaker. För våra yngre besökare finns Grevagrundet – en lekplats i Skärgårdens tecken. Inomhus finns Barnens verkstad som är öppen för alla som vill pyssla, läsa en bok eller spela spel.

Uppge koden SIR19 så får du gratis inträde och 20% i museibutiken vid ett köp. Erbjudandet gäller under 2019.

50% på fiskekort på Sveriges ledande sportfiskevatten

Mörrums Kronolaxfiske

Vid Mörrums Kronolaxfiske finns något för alla. Förutom den fiskeförvaltning, fiskevård och forskning som bedrivs erbjuds även restaurang, boende och konferensmöjligheter, tillbehörsbutik, utställning om laxfiskets historia, akvarium, studiebesök – allt mitt i fiskeparadiset. Läs mer om Mörrums Kronolaxfiske här.

Uppge koden SIR19 så får du 50% rabatt när du köper fiskekort under perioden 1 juni-30 augusti 2019. Med samma kod betalar du bara en entré för två personer på pågående uställning.

500 kr rabatt på smart laddstation

Smarta Produkter Sverige AB

Smarta Produkter Sverige AB säljer smarta, innovativa och hållbara produkter för framtidens IoT-samhälle. ChargeLock laddstation laddar mobila enheter på ett enkelt, säkert och smart sätt. En uppskattad service i exempelvis receptionen, coworkingytan, restaurangen, biblioteket eller gymmet. Den finns i svart, vit och träimitation. Ställbar ledbelysning, kablar och dubbel nyckeluppsättning ingår. Läs mer och beställ via hemsidan eller maila [email protected]

Laddstationen kostar 5900kr ex moms och frakt. Uppge koden SIR19 så får du 500 kronor rabatt. 

0 kr för konferenslokal på NetPort Science Park

NetPort Science Park

Anordna en konferens på NetPort Science Park, så bjuder de på lokalen. Ni visas runt i en växande science park med 20 000 årliga besökare. Här finns ett varierat utbud av mötes- och konferenslokaler för 1-180 personer, nytänkande coworkingmiljöer och videokonferensrum. På området finns prisbelönta restauranger och gott Starbuckskaffe. Varför inte förlägga en del av mötet längs strandpromenaden utanför och med ett dopp från badbryggan? År 2021 står nästa etapp klar som ger plats för 700 nya arbetsplatser, biografsalonger med biobranschens bästa ljud- och bildsystem, och en konserthall för 300 personer. Läs mer om NetPort Science Park här.

Uppge koden SIR19 så betalar du 0:- för lokalen när du arrangerar en konferens. Erbjudandet gäller vid ett tillfälle per arrangör under 2019.

Turista javisst-ja!

Visit Blekinge

Spendera dina lediga dagar i Blekinge och bli som pånyttfödd. Här kan du bo intill havet, njuta av härliga bad, sköna dagar på stranden, god mat och gemytligt kvällsliv. Bege dig ut i den outforskade och vackert skiftande naturen. Blekinge är Sveriges minsta landskap på fastlandet med cirka 160 000 invånare, ändå finns det 3 olika delar med allt från skärgård till vildmark. Upptäck de glittrande sjöarna, skärgården och de vita sandstränderna. Lär känna det kulturarv som nu förändrat hela Sveriges historia. Läs mer i visit Blekinges magasin här.