Förprogrammet 7 maj

Lotta Johansson

Medlemmar i SISP bjuds in att delta i förkonferensen den 7 maj på NetPort Science Park i Karlshamn. I en park som befinner sig i en expansiv fas får du ta del av innovativa arbetsmiljöer, digitala utställningar och föreläsningar kring socialt entreprenörskap, mångfald och inkludering. Kvällen avslutas med safari och middag på Nordens största viltsafari Eriksberg.

På NetPort Science Park huserar Blekinge Tekniska Högskola med inriktning på medieteknik där teknik och estetik lever i symbios. Eftermiddagen består av nätverkande aktiviteter, utställningar kring ny teknik, föreläsningar och dialog med Blekingeprofilerna Louise Lindén, Cissi Dahl och Sofie Andersson samt Micke Gunnarsson kring inkludering, mångfald och socialt entreprenörskap. Vi tar dig runt i en växande science park där du även får gå på VR-visning av det nya bygget som precis påbörjats.

Praktiska detaljer
Kostnadsfritt deltagande för lunch, studiebesök och transfer till NetPort Science Park, via Eriksberg och slutligen till hotellet för deltagare under Sveriges innovationsriskdag 2019. Vänligen observera tiderna för avgångar i programmet. Middag på Eriksberg erbjuds till ett självkostnadspris à 600 kr.

Anmälan till förkonferensen sker i samband med bokningen till Sveriges Innovationsriskdag 2019.

Frågor?
Kontakta

Fler inlägg