#SIR19 - Om en vecka stängs anmälan

Om en vecka, tisdagen den 30 april, stänger vi anmälningsslussen till årets största innovationsevent i Blekinge. Temat för Sveriges Innovationsriksdag 2019 är Det Smarta Samhället och hålls i Karlskrona den 8–9 maj.

Bland talarna under årets konferens finns näringsminister Ibrahim Baylan, framtidsanalytiker Claudia Olsson och kreativitetsexpert Tobias Degsell.

– Under Sveriges Innovationsriksdag adresserar vi frågan kring hur inkubatorer, science parks och ekosystemet för innovation kan bidra till omställningen mot ett smartare och mer hållbart samhälle, säger Kajsa Hedberg, vd Swedish Incubators & Science Parks.

Anmälan efter den 30 april 
Anmälan till Sveriges Innovationsriksdag 2019 sker på: www.sverigesinnovationsriksdag.se. Sen anmälan efter den 30 april är möjlig, men eftersom middagen den 8 maj har särskilda förutsättningar då den anordnas på militärt område, kan vi inte garantera din medverkan på denna vid en sen anmälan. (Läs mer om kvällsprogrammet den 8 maj under "Praktiskt" på www.sverigesinnovationsriksdag.se)

Så vänta inte med att anmäla dig – boka din biljett till #SIR19 idag!
Till anmälan


Frågor? Kontakta

Fler inlägg